28.3.15

7. ["Everybody's Talkin' "]

Dags att uppdatera, antar jag?
Jag träffade läkaren till slut, men mådde så skit efteråt att jag inte orkade skriva på bloggen alls. Tror nästan att jag inte har skrivit så värst mycket någonstans, typ. Men jag har överlevt ändå.
Kollat på filmer och läst böcker.

Så, läkaren var dum i huvudet till större delen, och jag har aldrig mått så dåligt efter ett läkarbesök. När någon skrattar åt dig och inte tror på dig, tja... det känns ju bra. Säger vi.
Men nu är jag i alla fall sjukskriven i ett år - och ärligt talat, hur kunde jag låta det gå så långt? Det gick så långt att jag nu är sjukskriven i ett helt jävla år. Minst. Och så ska jag ta blodprov någon dag när jag orkar, och sen kanske ska jag göra magnetröntgenundersökning. Det har jag redan gjort en gång, so no worries. Även om jag antagligen kommer få panik precis innan. Ugh.

Hur mår jag idag? Skit.
Eller ja, jag mådde ju bra hela dagen, men sen hände någonting och jag mår så "meh". Ingenting hjälper ens. Dricker lite, men det går segt det också. Ville försöka sova bort det men det gick självklart inte att somna.

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva. Ville väl bara uppdatera och säga att jag faktiskt, fortfarande (och tyvärr), lever.

____________________________________________

En av favoritfavoriter av Pink Floyd! Mest för att texten talar till mig på ett speciellt sätt.


No comments:

Post a Comment