26.11.15

16. ["From a Distance"]

Nu har jag varit hos läkaren. Han skrev ut antidepressiva.
Jag blev inte mycket klokare av besöket, förutom att för en gångs skull så ställde han massa frågor istället för att säga "Ja, berätta då". Det var så mycket enklare att svara på frågor, och han verkade fråga de rätta svaren.

Vi kom fram till att det har blivit bättre med rösterna. De har inte försvunnit helt, men de kommenterar inte längre vad jag gör. Vilket är ett plus. Sen kanske höjer vi den andra medicinen och ser om de försvinner.

Annars är det skit, som vanligt. Jag bryr mig för mycket om små saker, som inte betyder ett skit egentligen. Men det är så irriterande.
Jag hatar att se andra människor lyckas, när jag själv ligger på botten för tillfället.

Läkaren ville sjukskriva mig i minst ett år till i alla fall. Och det är nog okej för mig, men jag vill gärna ha något att göra. I alla fall någon sorts volontärarbete t ex. Typ secondhand eller något. Där jag inte behöver göra så satans mycket men så jag ändå kommer ut bland folk typ.

Men vi får se hur det blir med allt. Jag orkar inte ens tänka på det. Har redan ångest så fort jag tänker på februari. Och snart är det jul också and fuck it all, jag gillar inte julen, då man ska vara social och alla frågar vad man gör och sen blir det "jaha..." när man berättar att man är sjukskriven... fuck it.
Nu vill jag gråta. Hatar vissa delar av min familj för de är så jävla trångsynta och icke-förstående.


_____________________________________________________________


No comments:

Post a Comment